Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en cookies

MB ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO LGA1700 DDR5 ATX

MB ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO LGA1700 DDR5 ATX
MB ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO LGA1700 DDR5 ATX
MB ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO LGA1700 DDR5 ATX
MB ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO LGA1700 DDR5 ATX
MB ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO LGA1700 DDR5 ATX
MB ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO LGA1700 DDR5 ATX
MB ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO LGA1700 DDR5 ATX
MB ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO LGA1700 DDR5 ATX
MB ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO LGA1700 DDR5 ATX
MB ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO LGA1700 DDR5 ATX
MB ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO LGA1700 DDR5 ATX
MB ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO LGA1700 DDR5 ATX
MB ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO LGA1700 DDR5 ATX
MB ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO LGA1700 DDR5 ATX
MB ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO LGA1700 DDR5 ATX
MB ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO LGA1700 DDR5 ATX
MB ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO LGA1700 DDR5 ATX
Opgevoerd en klaar met meer vermogen, robuuste koeling en flexibele I/O om je installatie naar eigen smaak uit te breiden. De ROG Maximus Z790 Hero stelt het allemaal tot je beschikking, samen met een arsenaal aan functies en hulpprogramma's om de pc-bouwer, overklokker en gaming-held in je echt naar buiten te brengen.

PRESTATIES
Gebruik de immense power en controle van de Hero om je 13e Gen. CPU en DDR5 geheugenkit naar een hoger niveau te tillen.

ROG OVERKLOKTECHNOLOGIEËN
Zet je schrap en activeer je innerlijke Hero-overklokker, met ingebouwde intelligentie om CPU-prestatieparameters te scannen, te voorspellen en aan te passen, en tools om de vitale functies van het systeem te beheren en te volgen.

AI OVERCLOCKING
Tunen gaat nu sneller en slimmer dan ooit tevoren. ASUS AI Overclocking profileert de CPU en koeling om de optimale configuratie voor elk systeem te voorspellen en het systeem tot het uiterste te drijven. De voorspelde waarden kunnen automatisch worden ingeschakeld of worden gebruikt als uitgangspunt voor verder experimenteren.

DIFFERENTIËLE DETECTIE
Conventionele moederborden maken gebruik van single-ended sensing die wordt afgetapt vanaf een locatie die niet ideaal is, wat leidt tot een groot verschil tussen de werkelijke spanning die aan de CPU wordt gevoed en de waarde die aan de software wordt gerapporteerd. De ROG Maximus Z790 Hero heeft een differentieel-detectiecircuit en een delicaat IC dat overklokken en tuning vereenvoudigt door je in staat te stellen voltages nauwkeuriger te bewaken.

SAMENGEVOEGDE VOEDINGSARCHITECTUUR
De huidige CPU-architecturen stellen ongelooflijke eisen aan het voedingsontwerp van het moederbord door in een oogwenk te schakelen tussen diepgaande energiebesparende modi, van een modus met lager vermogen naar volledige belasting. De nieuwste ROG VRM-architectuur gaat de uitdaging aan door gebruik te maken van samengevoegde vermogensfasen om de stroomtoevoer snel te laten wisselen, met behoud van voorbeeldige thermische prestaties.

EEN KORTE GESCHIEDENIS
ASUS was in 2005 de eerste fabrikant die faseverdubbelaars implementeerde bij het A8N32-SLI Deluxe-moederbord. De VRM van het moederbord werd geprezen voor het elegant overwinnen van de vermogensverwerkingsmogelijkheden van de componenten die op dat moment beschikbaar waren en voor het verminderen van de spanningsrimpel. Deze voordelen leidden ertoe dat faseverdubbelaars algemeen geaccepteerd werden in de industrie, en vandaag de dag nog steeds voor soortgelijke doeleinden worden gebruikt.

EEN VERSCHUIVING IN CPU-EISEN
Moderne CPU's bevatten meer cores dan hun voorgangers, en de nieuwste instructiesets stellen ze in staat om rekenintensieve werklasten in een ongelooflijk tempo af te handelen. Bovendien verbruiken ze in rust minder stroom en kunnen ze veel sneller van de ene naar de andere laadtoestand overgaan. Deze verbeteringen maken een herevaluatie van de prioriteiten van het voedingsontwerp noodzakelijk, omdat faseverdubbelaars een propagatievertraging toevoegen die de transiëntrespons bemoeilijkt.

TEGEN DE TREND IN
Gelukkig kunnen de nieuwste geïntegreerde voedingscomponenten hogere stroomwaarden aan dan de apparaten van weleer, waardoor het mogelijk is om een eenvoudige circuittopologie te implementeren die niet wordt gehinderd door de verwerkingsvertraging van faseverdubbelaars. Daarom maakt de ROG Maximus Z790 Hero gebruik van samengevoegde vermogensfasen om hogere piekstroom per fase te leveren, met behoud van de thermische prestaties van fasegedubbelde ontwerpen.

THERMISCHE PRESTATIES
Elke VRM-component dient een specifiek doel. PWM-controllers en faseverdubbelaars regelen de schakelingen, en de vermogensfasen doen het zware werk vanuit elektrisch en thermisch oogpunt. De vermogensfasen zijn voorzien van lage RDSON om schakel- en geleidingsverliezen te beperken, Dit helpt de totale thermische speelruimte te verbeteren.

KWALITATIEF HOOGWAARDIGE COMPONENTEN

GEHEUGEN
Uitgebreide opties voor geheugen-tuning zijn de hoeksteen van ROG-moederborden. Met de ROG Maximus Z790 Hero kun je al het potentieel uit je DDR5-modules halen, of ze nou afkomstig zijn uit een extreem snelle kit of uit een instapset die anders zou worden geblokkeerd.

DDR5-DOMINANTIE
ROG heeft een lange historie in het behalen van de snelste geheugenprestaties, en DDR5 is geen uitzondering. Dankzij verbeterde signaalroutering zijn de kits voor liefhebbers nu ver voorbij de 7 GT/s gepusht op de Maximus Z790 Hero, en wie weet hoe ver toekomstige DIMM's kunnen gaan? Doorgewinterde veteranen kunnen hun vaardigheid testen door te sleutelen aan de uitgebreide reeks tuning-opties in het UEFI.

AEMP II
ASUS Enhanced Memory Profile (AEMP) is een exclusieve hardware- en software-oplossing om generieke geheugenmodules te overklokken. AEMP's tweede versie maakt automatische tuning van kits mogelijk tijdens het opstarten van het systeem en maakt gebruik van de PCB trace-optimalisaties van de Maximus Z790 Hero om frequenties hoger dan ooit te pushen. AEMP II kan zelfs gemengde kits in een quad-DIMM opstelling overklokken, en de uitgebreide ondersteuningsbibliotheek strekt zich nu uit tot bijna elke DDR5-module die anders geen XMP-ondersteuning heeft.

KOELING
Volgestapeld met reusachtige koellichaam-arrays en overladen met regelaars voor vloeistof- en luchtgekoelde opstellingen, is de Hero volledig bewapend om de vurige hitte van de nieuwste processors en snelle drives te bestrijden.

VRM en aluminium I/O-koellichaam
Een VRM-koellichaam op de MOSFET's en spoelen is via een ingebedde heatpipe verbonden met de aluminium I/O-cover om de massa en het oppervlak voor warmteafvoer te vergroten.

M.2-koellichaam en achterplaten
Grote aluminium koellichamen bieden een groot oppervlak om gemonteerde M.2 drives te koelen, en elk van de drie on-board slots heeft een speciale achterplaat voor extra warmteafvoer.

Hooggeleidende thermische pads
Elke thermische pad verbetert de totale warmteoverdracht van het systeem door de door de vermogensfasen opgewekte warmte te overbruggen naar het koellichaam. Voor toekomstig onderhoud zit er ook een vervangende thermisch pad in de verpakking.

Massief stalen achterplaat
Een plaat van elektrolytisch verzinkt staal versterkt de ruggengraat van de ROG Maximus Z790 Hero om buigen te voorkomen.

Chipset-koellichaam
Een eigen koellichaam voert de warmte weg van de chipset om optimale bedrijfstemperaturen te behouden.

THERMISCH BEHEER
Een uitgebreide reeks headers omlijst de ROG Maximus Z790 Hero voor nauwkeurige koelingcontrole en bewaking.

Meerdere temperatuurbronnen
Elke header kan worden ingesteld voor het bewaken van en reageren op drie door de gebruiker te configureren thermische sensoren voor werklastgebaseerde koeling. En alle instellingen zijn gemakkelijk te beheren via Fan Xpert 4 of UEFI.

4-pins ventilator-headers
Naast het stel CPU-ventilatorheaders heeft de Maximus Z790 Hero vier behuizingsheaders, en elk ondersteunt auto-detectie van PWM- of DC-ventilatoren.

AIO pomp-header
Een extra PWM/DC-ventilatorheader biedt specifieke controle over autonome waterkoeling opstellingen.

ROG WATER-COOLING ZONE
Dubbele watertemperatuur-headers en een stroomsnelheid-header voorzien Armoury Crate rechtstreeks van informatie, zodat je de koelvloeistoftemperaturen en de stroomsnelheid van het hele circuit kunt bijhouden.

Waterpomp+
Een speciale header kan ruim 3 ampère leveren aan krachtige PWM- of DC-waterpompen.

Water in/uit
Een speciale header maakt bewaken van temperaturen mogelijk bij de input/out-punten van elke component.

Waterstroom
Een speciale header maakt constante bewaking van de stroomsnelheid van de gehele lus mogelijk.

COOLER COMPATIBILITEIT
De ROG Maximus Z790 Hero heeft dezelfde LGA 1700 socket als de Z690-modellen en is dus achterwaarts compatibel met alle coolers die de vorige generatie ondersteunden, inclusief alle AIO-modellen van ASUS en ROG.

CONNECTIVITEIT
Next-gen connectiviteit voor graphics, opslag, randapparatuur en netwerken, plus high-definition audio voor alle soorten opstellingen - dit alles zorgt voor een Hero die verbonden is met het heden en de toekomst.

PCIE 5.0
De ROG Maximus Z790 Hero omarmt de nieuwe standaard volledig en biedt overvloedige Gen 5 ondersteuning om onbeperkte bandbreedte te leveren voor de snelste SSD's en videokaarten die beschikbaar zijn.

TWEE THUNDERBOLT 4 TYPE-C® POORTEN
Elke poort levert tot 40Gbps aan bidirectionele bandbreedte voor de nieuwste supersnelle apparaten en drives. Beide poorten kunnen worden gebruikt voor maximaal twee externe 4K-schermen, en de PCIe-bandbreedte loopt op tot 32Gbps.

USB 3.2 GEN 2X2 TYPE-C® FRONTPANEELCONNECTOR MET QUICK CHARGE 4+
USB 3.2 Gen 2x2 voegt een extra lane toe die Type-C gegevensoverdrachten een boost kan geven met snelheden tot 20Gbps. De poort beschikt ook over Quick Charge 4+ technologie die apparaten tot 60W* snel kan opladen.
* Vereist dat een PCIe-voedingskabel wordt aangesloten op de nabijgelegen 6-pins connector.

WIFI 6E
De on-board WiFi 6E-technologie profiteert van het recent beschikbaar gekomen spectrum in de 6GHz-band om tot zeven 160MHz-kanalen te bieden voor ultrasnelle doorvoer en betere prestaties in dichtbevolkte draadloze omgevingen.

2.5G ETHERNET
Gaming met lage latentie, snelle bestandsoverdrachten en video streaming met hoge resolutie zijn enkele van de vele voordelen van on-board Intel® 2.5 Gbps Ethernet.

SUPREMEFX
ROG's SupremeFX-audiotechnologie levert een uitzonderlijke 113dB signaal/ruisverhouding op de lijn-in-aansluiting, om uitzonderlijke opnamekwaliteit te bieden. Er is ook een low-dropout regelaar voor schonere stroomtoevoer naar de SupremeFX ALC4082 codec, en een geïntegreerde ESS® ES9218 QUAD DAC die -115dB THD+N kan bereiken voor superieure frontpaneel output. De gecombineerde oplossing maakt end-to-end 32-bit 384kHz resolutie weergave mogelijk die alle subtiliteit en nuances van elk audiospoor overbrengt.

AUDIOKABEL-AFSCHERMING
Blokkeert elektromagnetische interferentie van het moederbord of uitbreidingen, om meer zuivere audio te bieden.

ESS® ES9218 QUAD DAC
De ESS® ES9218 geïntegreerde QUAD DAC-versterker kan -114 dB totale harmonische vervorming (THD+N) leveren voor standaard audioapparatuur, en kan tot 2Vrms bereiken op ondersteunde audiofiele hardware. De 121dB dynamic range (DNR) zorgt bovendien voor een extreem lage ruisvloer die de dynamiek en punch verder benadrukt.

ALC4082 CODEC
In plaats van de conventionele HDA-interface (High Definition Audio) gebruikt de ALC4082 codec een USB-interface om geluid op studioniveau te leveren met een audioresolutie tot 32-bit 384kHz.

SCHAKELENDE MOSFET’S
Uniek ontwerp zorgt ervoor dat de impedantie-sensing functie van de codec ofwel naar de front- of naar de achteruitgang voor de hoofdtelefoon wordt geleid.

CONDENSATOREN
Fijne kwaliteit componenten die een warmer, natuurlijk geluid produceren met buitengewone helderheid en natuurgetrouwheid.

OPTIMALISATIE
Flexibele hulpprogramma's en firmware bieden alles wat nodig is om de prestaties van je systeemopstelling te optimaliseren.

AI COOLING II
Breng met één klik de thermische en akoestische waarden van elke build in evenwicht. Een eigen ASUS-algoritme vermindert onnodig geluid tijdens het uitvoeren van een snelle stresstest, en bewaakt vervolgens de CPU-temperaturen om de ventilatoren dynamisch aan te passen aan optimale snelheden.

TWO-WAY AI NOISE CANCELATION
Dit hulpprogramma maakt gebruik van een enorme deep learning-database om meer dan 5 miljoen soorten achtergrondgeluiden uit inkomende of uitgaande audio te verminderen, zodat de communicatie tijdens games of gesprekken kristalhelder is.

AI NETWORKING
GameFirst VI optimaliseert de netwerkprestaties door bandbreedte in realtime toe te wijzen op basis van applicatiegebruiksscenario's en bijbehorende leeralgoritmes. De nieuwste update bevat speciale ondersteuning voor GeForce NOW om de laagst mogelijke latentie te garanderen tijdens intense game streaming-sessies.

AI SUITE 3
Het AI Suite 3 dashboard bevat een reeks intuïtieve bedieningselementen die de CPU-prestaties verbeteren met behoud van de systeemstabiliteit.

UEFI BIOS
Het gerenommeerde ROG UEFI (BIOS) biedt alles wat nodig is voor het configureren, aanpassen en afstellen van een installatie. Het biedt op intelligente wijze vereenvoudigde opties voor beginnende pc-zelfbouwers, naast uitgebreide functies voor doorgewinterde veteranen.

PERSONALISATIE
Het I/O-omhulsel van de ROG Maximus Z790 Hero wordt verlicht door een kleurrijke microstructuur dat Polymo-verlichting wordt genoemd. Twee stijlvolle patronen zijn beschikbaar voor bouwers om mee te experimenteren in Armoury Crate en te synchroniseren met de rest van hun systeem, voor een schitterende weergave van individualiteit.

LAAT JE GAMING-WERELD GROEIEN MET AURA SYNC
Verbeter je game met aanvullende Aura Sync-verbeterde esthetiek, met vooraf ingestelde lichteffecten die eenvoudig kunnen worden gesynchroniseerd tussen compatibele ROG videokaarten, monitoren, toetsenborden en muizen, om je configuratie een uniforme look te geven.

SONIC STUDIO III
Sonic Studio ondersteunt HRTF-gebaseerde (head-related transfer function*) virtuele surround voor headsets en creëert zo een meeslepend auditief landschap dat je dieper in de actie trekt. De intuïtieve Sonic Studio-interface biedt ook een reeks EQ-opties en 1-klik voorinstellingen, om de akoestiek aan te passen aan persoonlijke voorkeuren of de eigenschappen van de headset.

DTS SOUND UNBOUND
Via de voorgeïnstalleerde DTS® Sound Unbound™ app omhult de ROG Maximus Z790 Hero je met rijke audio, en tovert compleet nieuwe belevingsniveaus tevoorschijn voor buitengewone gaming- en entertainmentervaringen. Door gebruik te maken van de ruimtelijke geluidstechnologie van Microsoft creëert DTS Sound Unbound een auditieve 3D-ruimte - waardoor je midden in het geluidslandschap komt te zitten, waar je de locatie en richting van elk schot, elke voetstap of ander geluid in je virtuele omgeving kunt voelen.
* DTS Sound Unbound vereist in-game ondersteuning. Vraag de ontwikkelaars naar ondersteunde titels.

ARMOURY CRATE
Armoury Crate is een softwarehulpprogramma dat is ontworpen om gecentraliseerde controle te bieden over ondersteunde gaming-producten, wat het gemakkelijk maakt om de uitstraling van het systeem te tunen. Vanuit één intuïtieve interface helpt Armoury Crate je eenvoudig de RGB-verlichting en -effecten voor compatibele apparaten aan te passen en te synchroniseren met Aura Sync, om een uniform verlichtingsschema te creëren voor het hele systeem. De Fan Xpert4 tool van Armoury Crate biedt bovendien uitgebreide controle over ventilatoren, waterpompen en all-in-one (AiO) coolers.

Je kunt Armoury Crate gebruiken om stuurprogramma's, tools en handleidingen te downloaden en producten te registreren. Het biedt ook toegang tot een speciale nieuwsfeed die jou verbindt met de wereldwijde ASUS gaming community.

*Windows 10 of 11 vereist voor volledige Aura Sync-functionaliteit binnen Armoury Crate. Voor Windows 8 en eerdere versies is de standalone Aura Sync-software gratis te downloaden via de productondersteuningswebsite.

AIDA64 EXTREME
De ROG Maximus Z790 Hero wordt geleverd met een eenjarig AIDA64 Extreme-abonnement. Deze tool biedt gedetailleerde informatie over hardware en software, evenals benchmarks om de prestaties van het hele systeem of afzonderlijke componenten te meten. AIDA64 Extreme bevat een bewakings- en diagnosefunctie om hardwareproblemen op te sporen en te voorkomen. Alle vitale systeemsensoren kunnen in realtime worden gevolgd, zodat spanningswaarden, ventilatorsnelheden en temperatuurinformatie op het bureaublad kunnen worden weergegeven of worden verstuurd naar speciale displays of naar de LCD-panelen van ROG AIO liquid coolers*.
*Ondersteuning beschikbaar voor ROG Ryujin II en latere modellen.
Eigenschappen
Moederbord form factor ATX
Wi-Fi Ja
Chipset moederbord Intel Z790
Processor socket LGA 1700
M.2-kaartsleuf (opslag) Ja

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Waardering:
Slecht Goed

Meerdere stuks van dit product nodig of voornemens dit product vaker bij ons te bestellen? Vraag hier een offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave.


€ 685,02 incl. BTW
€ 566,13 excl. BTW
  • Voorraad: 1
  • Merk: Asus
  • Categorie: Moederborden
  • Garantie: 2 jaar via Hardware Deals
  • Productstatus: Nieuw
  • Artikelnummer: 90MB1CI0-M0EAY0
  • EAN: 4711081931461

Gerelateerde artikelen

MB Asrock A320M-HDV AM4 / DVI / HDMI / mATX MB Asrock A320M-HDV AM4 / DVI / HDMI / mATX
OP = OP
Merk: Asrock Artikelnummer: 90-MXB9L0-A0UAYZ-RN
Asrock A320M-HDV R4.0. Processorfabrikant: AMD, Processor socket: Socket AM4, Compatibele processors: AMD A, AMD Athlon, AMD Athlon X4, AMD Ryzen 3, 2..
€ 51,43 incl. BTW
€ 42,50 excl. BTW
winkelmand
Merk: Asrock Artikelnummer: 90-MXBE60-A0UAYZ
Ultra M.2 32Gb/s (PCIe Gen3 x4 & SATA3) De PCIe Gen3 x4 Ultra M.2 interface verhoogt de gegevensoverdrachtsnelheden tot 32Gb/s. Daarnaast worden ook S..
€ 63,62 incl. BTW
€ 52,58 excl. BTW
winkelmand
Merk: Asrock Artikelnummer: 90-MXBL40-A0UAYZ
De 90-MXBL40-A0UAYZ ASRock B760M-HDV D4 moederbord is een krachtige en betaalbare oplossing voor systeembouwers. Het ondersteunt LGA1700-processors en..
€ 115,26 incl. BTW
€ 95,26 excl. BTW
winkelmand
Merk: Asrock Artikelnummer: 90-MXBGS0-A0UAYZ
De Asrock H510M-HDV R2.0 is een micro ATX moederbord dat speciaal is ontworpen voor gebruik met Intel-processoren van de LGA 1200 socket, inclusief de..
€ 66,80 incl. BTW
€ 55,21 excl. BTW
winkelmand
Merk: Asrock Artikelnummer: 90-MXBHS0-A0UAYZ
Asrock H610M-HDV. Processorfabrikant: Intel, Processor socket: LGA 1700, Compatibele processors: Intel® Celeron®, Intel® Core™ i3, Intel® Core™ i5, In..
€ 83,53 incl. BTW
€ 69,03 excl. BTW
winkelmand
Merk: Asrock Artikelnummer: 90-MXBH60-A0UAYZ
AndersIn tegenstelling tot traditionele moederborden die analoge voeding gebruiken, maakt dit moederbord gebruik van een volgende generatie digitaal P..
€ 91,60 incl. BTW
€ 75,70 excl. BTW
winkelmand