Filter
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en cookies

Geheugenmodules

Wat zijn geheugenmodules?

Geheugenmodules, ook wel RAM genoemd, zijn kleine, rechthoekige stukjes hardware die worden gebruikt om gegevens op te slaan in een computer. Ze worden gebruikt om het geheugen van een computer te vergroten of te vervangen. Geheugenmodules worden aangesloten op het moederbord van een computer en kunnen gemakkelijk worden verwijderd en vervangen.

Waarom zijn geheugenmodules belangrijk?

Geheugenmodules zijn belangrijk omdat ze helpen om het geheugen van een computer te vergroten en te verbeteren. Als een computer niet genoeg geheugen heeft, kan het moeilijk zijn om zware programma's te gebruiken of om meerdere taken tegelijk uit te voeren. Door het toevoegen of vervangen van geheugenmodules, kan de prestatie van een computer worden verbeterd en kan deze sneller werken.

Wat zijn de verschillende soorten geheugenmodules?

Er zijn verschillende soorten geheugenmodules beschikbaar, zoals DDR, DDR2, DDR3 en DDR4. Elke generatie van geheugenmodules heeft verschillende specificaties en prestaties. Bij het kiezen van een geheugenmodule is het belangrijk om te kijken naar de compatibiliteit met het moederbord van de computer en de capaciteit die nodig is

Merk: Corsair Artikelnummer: CMK64GX4M2E3200C16
Deze Corsair Vengeance is een geavanceerde DDR4 RAM-module met een indrukwekkende capaciteit van 64 GB. Dit kit bevat twee modules van 32 GB elk, en b..
€ 178,51 incl. BTW
€ 147,53 excl. BTW