Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en cookies

Garantie en klachten

Standaard heeft u 1 jaar garantie op alle renewed laptops, tenzij anders overeengekomen of aangegeven op uw factuur.
Wanneer u een renewed laptop heeft gekocht kunt u een garantiepakket aanschaffen om de garantieperiode te verlengen van 1 jaar naar 2 jaar.
Aan het garantiepakket zelf zit geen houdbaarheidsdatum, hierdoor is het dan ook mogelijk om deze op voorhand op voorraad te leggen.
Elk pakket kunt u later koppelen aan elke renewed laptop uit ons assortiment.

LET OP! U heeft 8 dagen vanaf de eindgebruikersfactuurdatum de mogelijkheid de laptop uit te breiden naar 2 jaar garantie.
Dus u verlengt de garantie met 1 jaar extra!

U dient dit garantiepakket te registreren tezamen met de gegevens van de notebook.
Tijdens de registratie vragen wij om het serienummer van de laptop en de garantiecode van het pakket.

Garantieregistratie

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@hardware-deals.eu. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.