Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en cookies

Maatschappelijk en duurzaam ondernemen

Hoe wij ons steentje bijdragen?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is stevig in de bedrijfsvoering van Hardware Deals verankerd. Wij werken alleen samen met leveranciers die zich aan dezelfde strenge normen en waarden houden als wijzelf. Zo stimuleren wij het gebruik van duurzame producten en de toepassing van minder milieubelastende oplossingen.

Het Duurzaamheidsbeleid van Hardware Deals is volop in ontwikkeling en beweging. Wij vinden het belangrijk dat onze stakeholders worden betrokken bij onze besluiten en activiteiten die invloed hebben op de maatschappij en het milieu. We moeten het tenslotte samen doen. Wanneer u bestellingen bij ons plaatst, wilt u mogelijk een weloverwogen keuze kunnen maken voor duurzame producten. Dit is niet altijd zo eenvoudig als het lijkt, toch?

Ons programma is ontwikkeld om u te helpen bij het bereiken van de duurzaamheidsdoelstellingen van uw bedrijf. Door bijvoorbeeld te kiezen voor refurbished producten levert u actief een bijdrage aan een beter milieu. Elk apparaat wordt namelijk hergebruikt en krijgt een nieuwe blije eigenaar. Bij Hardware Deals noemen we refurbished “het nieuwe tweedehands”! Alle refurbished apparaten die wij aanbieden zijn nagekeken door specialisten; onderdelen die niet meer 100% functioneerden zijn vervangen. Deze specialisten staan voor kwaliteit en transformeren gebruikte apparaten weer terug naar topklasse. Hierop krijgt u uiteraard de bijbehorende garantie van minimaal 1 jaar.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen:

Hebt u oude apparatuur waar u vanaf wilt? Mail of bel ons en wij komen het ophalen. Nog goed werkende oude laptops, pc’s en mobiele telefoons geven wij aan de Stichting Hanasaneye. Deze Stichting stelt zich ten doel om, in antwoord op initiatieven vanuit Namibië, aanstaande lokale kleine ondernemers te helpen bij het opzetten, het ontwikkelen en het financieren van een onderneming. Zo ook ondersteunen wij deze stichting met het geld die wij ontvangen bij de verkoop van oude en/of lege toners, drums en inktpatronen.

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen:

Jaarlijks verzorgen wij voor Stichting Leergeld Amersfoort goed gevulde rugtassen voor ca. 120 kinderen die opgroeien in armoede en die door de financiële situatie thuis zelf niet in de gelegenheid zijn goede schoolspullen te kopen. Project Schooltas is een van de manieren waarop wij deze kwetsbare groep concreet helpen.

Ons nieuwste initiatief is het ondersteunen van De Groene Belevenis in Leusden. Zij organiseert activiteiten rondom natuur, milieu en duurzaamheid. Met haar groene belevenissen wil zij mensen stimuleren om meer bij te dragen aan een duurzamere wereld.