Menu
Menu
Winkelwagen
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en cookies

Symantec Norton 360 Deluxe 3D Antivirus 3 PC/MAC

Symantec Norton 360 Deluxe 3D Antivirus 3 PC/MAC
Symantec Norton 360 Deluxe 3D Antivirus 3 PC/MAC
Geavanceerde beveiliging met antivirus beschermt je tegen bestaande en opkomende online bedreigingen voor je apparaten en helpt je je persoonlijke en financiële gegevens te beschermen wanneer je online gaat.

Norton 360 Deluxe biedt uitgebreide malwarebescherming voor maximaal 3 pc's, Macs, Android- of iOS-apparaten, Ouderlijk toezicht om je kinderen online te helpen beschermen, Wachtwoordbeheer om je wachtwoorden op te slaan en te beheren, en Cloudback-up voor pc.

Norton 360 Deluxe omvat ook een VPN voor 3 apparaten en SafeCam voor pc. Met Secure VPN kun je veiliger en anoniem op internet surfen, zelfs op openbare wifi, en SafeCam waarschuwt je voor ongeoorloofde toegang tot je webcam en helpt je deze te blokkeren.

Norton Security wordt aangeboden via een abonnementsservice met een functie voor automatische verlenging die ononderbroken bescherming mogelijk maakt. De abonnementstermijn voor het eerste jaar heb je dan reeds betaald.

Maak je geen zorgen over de verlenging dankzij de automatische vervaldatum. Jouw Norton-abonnement wordt elk jaar automatisch verlengd, je hoeft niets te doen. Je kunt jouw Norton-abonnement annuleren door je aan te melden bij 'uw account' op www.norton.com. Je kunt ook contact opnemen met Norton Support. Als je jouw abonnement annuleert, annuleer je ook de factureringsfunctie voor automatische verlenging. Dit betekent dat jouw abonnement niet wordt verlengd op de volgende verlengingsdatum.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Waardering:
Slecht Goed

Heeft u meerdere stuks nodig van dit product of bent u voornemens dit product vaker bij ons te gaan bestellen? Wellicht dat we dan iets met onze prijs kunnen doen.

U ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een offerte op maat!


€ 0,00 incl. BTW
€ 0,00 excl. BTW